demi-fat-new Marketing

Video marketing

Mochten we vijf jaar in de toekomst kunnen kijken, zou u dit artikel over video marketing dan nog lezen?

Als video marketing dezelfde richting blijft uitgaan op de manier waarop ze nu het internet aan het veroveren is kan je stellen dat binnen 5 jaar dit artikel nog maar enkel een “marketing archeologisch” aspect heeft.

In 2017, zal video goed zijn voor 69% van alle consumenten internetverkeer, aldus Cisco.

Video-on-demand

Video-on-demand verkeer zal alleen al bijna verdrievoudigd zijn. Met online video, is in een snel tempo een belangrijk middel geworden voor bedrijven en mensen. Hun informatie op een visuele manier de wereld in te sturen.

Bedrijven die het niet opnemen in hun internet marketing strategieën doen dit op eigen risico.

Videomarketing

Video is de toekomst van content marketing. Verschillende studies tonen aan dat meer dan de helft van bedrijven al gebruik van het medium – een cijfer dat zal toenemen – wanneer de bewustwording van het medium stijgt.

Wij durven beweren dat 64% van de marketeers verwachten dat video marketing hun online marketingstrategieën zal domineren in de nabije toekomst. Het spreekt voor zichzelf.

Peperduur of betaalbaar?

Bedrijven en ondernemingen schrikken soms terug om videomarketing in te zetten, eenvoudigweg omdat ze vermoeden dat er erg hoge budgetten opzij gezet moeten worden.

Doch vandaag kunnen creatieve bureau’s al een heel eind verder komen zonder het inzetten van video productiehuizen, postproductie enz.

U kan op onze onderneming rekenen om u te helpen, het hoeft echt niet peperduur te zijn.

Creativiteit brengt een oplossing voor elke onderneming.

Creativiteit speelt een zeer grote rol, en daar hebben een aantal bedrijven in de creatieve en online sector weten op in te spelen, betaalbaarheid / kwaliteit is hun belangrijkste troef.

Videoproductie gericht op de online wereld is haalbaar voor elke onderneming. Je moet er enkel achteraan gaan en informatie inwinnen. Mis de trein, die ondertussen op kruissnelheid zit, niet.

Evolueer mee als moderne onderneming en bespreek de mogelijkheden met uw partners, leveranciers, creatieve bureau’s.

Aarzel niet om dit bericht te delen!