Marketing bij Fatmama

Als je sterk wil staan als bedrijf moet je in deze rommelige, concurrerende, markt van vandaag het krachtige potentieel van marketing gebruiken.

Denk je dat marketing alleen wordt gebruikt voor het werven en behouden van klanten? Beschouw je het ook als gewoon adverteren, een mailtje versturen, een flyer maken of wat teksten en foto’s plaatsen op een website en social media? Dan moeten we je teleurstellen want marketing is veel meer dan dat.

Marketing is een proces, iets wat niet op van de ene dag op de andere zijn doelstelling haalt. Het marketingproces bestaat eruit jouw bedrijf, product of dienst naar een vooraf bepaald doelpubliek te brengen. We maken een marketingstrategie op die een rechte lijn vormt naar je doelstellingen. Deze strategie bestaat uit bedrijfsdoelen, doelpubliek, marketingtactieken en gerelateerde statistieken die kunnen helpen om je doelstelling te behalen.

Met deze strategie gaan we aan het werk en zetten we de nodige kanalen op om je doelen te kunnen bereiken. We zorgen ervoor dat alles meetbaar is en gieten dit in een rapport zodat je op de hoogte bent van de race naar je doelen.

We werken met unieke formules en houden van directe communicatie met onze klanten.

Het “no strings attached policy” binnen Fatmama zorgt ervoor dat we geen wurgcontracten maken. Eerder een eerlijke samenwerking die op elk moment kan stopgezet worden of beter nog, opgeschaald kan worden. En, je bent altijd eigen baas over jouw budgetten.

We zullen het bevestigen in ons eerste gesprek.