hoge kwaliteit webdesign

demi-fat-new Grafisch ontwerp, webdesign

Out of the Box Webdesign

We love it!

Wanneer we Out of the Box moeten gaan voelen we ons goed! Soms krijgen we projecten waar de opdracht even duidelijk als eenvoudig is, – ga out of the box en zorg dat we een website hebben die volledig anders is dan alle anderen -, Fun! Ja, Out of the box Webdesign is leuk, en steeds weer een uitdaging.

Velen hebben de mond vol van Out of the Box Webdesign, maar om dit te realiseren, rekening houdende met SEO en de technische vereisten van Google, moet je toch al snel een heel technisch parcours afleggen.

Uiteraard starten we nooit zonder een goed gesprek tussen opdrachtgever en onszelf. Het doel moet uiteindelijk een website zijn die ook return kan leveren.

Het parcours is uitgebreid.

Het parcours bij een goed webdesign, en dan specifieke out of the box webdesign, is het in kaart brengen waar de grenzen liggen. Het is leuk om iets volledig anders te realiseren en ontwerpen, maar het mag nooit de bedoeling zijn over de grenzen te gaan die de opdrachtgever onbewust in zijn hoofd heeft.

Als je onze designers zou laten doen, zouden ze graag wel eens iets ontwerpen dat misschien net iets verder gaat dan wat de opdrachtgever in gedachte had.

Out of the Box is geen exacte wetenschap, het is voor iedereen iets anders. Iedereen heeft grenzen. Met uitzondering van Donald Trump misschien…

We kunnen wel enkele mooie design voorleggen die weerklank hebben gekregen, maar telkens waren ze nog binnen de perken van wat we out of the box webdesign kunnen noemen. Bezoek onderstaande links even en zie wat wij bij Fatmama “Out of the box” noemen.

Ook voor u kunnen we wel iets in elkaar bo(ks)xen, maar eerst praten.

Hieronder enkele voorbeelden van out of the box Webdesign:

http://dwrent.be

http://amalthea.be

http:/triplem.be

https://veilingkiggen.be

Tot binnenkort.

Aarzel niet om dit bericht te delen!