demi-fat-new Een persoonlijke visie, webdesign

Einde van de klassieke website in zicht?

Wij geloven dat websites een heel andere functie gaan krijgen in de toekomst. En die toekomst is niet eens zo veraf.

 

De verspreiding van informatie over producten en diensten zal zich in de toekomst op een heel andere manier volbrengen dan in de huidige context.

Andere kanalen gaan bedrijven aanspreken en hun content in de markt steken. Eigenlijk is deze beweging al bezig. Wij bij Fatmama geloven echt in deze beweging!

Websites blijven belangrijk, maar ze zullen een ander doel dienen, men zal meer visueel gaan werken en profileren. Minder inhoudelijk. Daar zullen andere kanalen voor zorgen.
 

Out of the Box website?

Men gaat websites beoordelen op hun originaliteit, op de investering in creativiteit, en vooral beoordelen als websites die de platgetreden paden verlaten. Zo ook gaan bedrijven anders beoordeeld worden, althans online.

U weet immers ook dat uw website het visitekaartje is voor uw onderneming. Straalt de website niets uit? Is de website oubollig opgemaakt? Heeft de website te veel tekst en te weinig beeld? Dan zullen bezoekers op uw website sneller afhaken.

Out of the box webdesign is de toekomst. Ook hier kan SEO op toegepast worden. Dit voor hen die daaraan twijfelen.

Fatmama is er reeds enige tijd mee aan de slag. Nee, veel ondernemingen zijn nog niet helemaal overtuigd maar de ‘believers’ van onze stelling gaan erin mee.

 

Meer informatie of een gesprek? Wij geven heel graag meer informatie!

Aarzel niet om dit bericht te delen!