webdesign A la carte


Webdesign op maat van uw honger. Geen vast menu dus bij Fatmama, maar een uitgebreide kaart. Met voor elk wat wils. En voor ieder budget een passende schotel.


Contacteer ons

Steeds responsive


Niets zo’n afknapper als een slapende website die zich niet aanpast aan uw toestel. Wij schudden uw website wakker. Uw site en de hardware van uw doelgroep zijn steeds als yin en yang.


Makkelijk in gebruik


Ingewikkelde contentsystemen? Daar doen wij niet aan. Uw website is altijd even makkelijk aan te passen. En uw bezoekers? Die hoeven al helemaal geen moeite te doen.

webdesign

responsive


Een responsieve website past zich aan aan haar omgeving. Dat is niet alleen sympathiek, maar vandaag ook hoogstnoodzakelijk. Zeker voor een professioneel en eigentijds imago.


Contact
webdesign

out of the box


Anders, ongezien en intrigerend. Een out of the box website blijft bij en zet aan tot actie. U onderscheidt zich van de concurrentie. En u blaast uw doelgroep van haar sokken.


Contact
webdesign

e-commerce


Mooie liedjes duren niet lang. Mooie webshops wel. Met een stijlvol en functioneel ontwerp blijft uw doelgroep langer hangen. En keert ze sneller terug. Bekijk hier onze demo webshop


Contact
webdesign

google optimalisatie


Google is uw grootste vriend. Op Fatmama na dan, en zolang uw website goed in elkaar zit. Maar daar zorgen wij wel voor. Met een paar slimme trucjes klimt uw ranking steil omhoog.


Contact

social media


Social media vormen de sleutel naar meer bezoekers op uw website. Fatmama helpt u om uw social mediakanalen optimaal te benutten. We draaien de sleutel om met content en pagina’s die een lust zijn voor het oog.


Contact

Bent u klaar voor een nieuw jasje?
Bel ons gerust!


+32 (0)3 295 75 80
 

Meer projecten van ons


Wij zetten uw merk kracht bij met een eigentijdse lik verf. Opgemaakt en opgesmukt, maar altijd met behoud van dat unieke gezicht.

 
 

Kortom
Uw website is de spiegel van uw merk. Samen met u maken we er een indrukwekkend geheel van. Het klopt, blijft bij en past in ieders budget.


Contacteer ons
 

Voor vragen hierover
kan je altijd mailen naar:Eric
Marketingexpert
advies


Mail

Demi
Web, Programmatie
Technisch webexpert


Mail