Steeds responsive

Niets zo’n afknapper als een slapende website die zich niet aanpast aan uw toestel. Wij schudden uw website wakker. Uw site en de hardware van uw doelgroep zijn steeds als yin en yang.

Contacteer ons!

A la carte

Webdesign op maat van uw honger. Geen vast menu dus bij Fatmama, maar een uitgebreide kaart. Met voor elk wat wils. En voor ieder budget een passende schotel.

Contacteer ons!

Makkelijk in gebruik

Ingewikkelde contentsystemen? Daar doen wij niet aan. Uw website is altijd even makkelijk aan te passen. En uw bezoekers? Die hoeven al helemaal geen moeite te doen.

Contacteer ons!

webdesign

responsive

Een responsieve website past zich aan aan haar omgeving. Dat is niet alleen sympathiek, maar vandaag ook hoogstnoodzakelijk. Zeker voor een professioneel en eigentijds imago.

Contacteer ons!

out of the box

Anders, ongezien en intrigerend. Een out of the box website blijft bij en zet aan tot actie. U onderscheidt zich van de concurrentie. En u blaast uw doelgroep van haar sokken.

Contacteer ons!

e-commerce

Mooie liedjes duren niet lang. Mooie webshops wel. Met een stijlvol en functioneel ontwerp blijft uw doelgroep langer hangen. En keert ze sneller terug. Bekijk hier onze demo webshop

Contacteer ons!

google optimalisatie

Google is uw grootste vriend. Op Fatmama na dan, en zolang uw website goed in elkaar zit. Maar daar zorgen wij wel voor. Met een paar slimme trucjes klimt uw ranking steil omhoog.

Contacteer ons!

social media

Social media vormen de sleutel naar meer bezoekers op uw website. Fatmama helpt u om uw social mediakanalen optimaal te benutten. We draaien de sleutel om met content en pagina’s die een lust zijn voor het oog.

Contacteer ons!

kortom

Uw website is hét visitekaartje van uw merk. Samen met u maakt Fatmama van dat visitekaartje een indrukwekkend geheel. Het klopt, blijft bij en past in iedere portemonnee.

Contacteer ons!