Website design. Webdesign Antwerpen.

 

Onmiddellijk meer weten? Geen zin om de hele pagina te lezen?

 

Wanneer u op deze pagina terecht komt heeft u meer dan waarschijnlijk een zoekopdracht gedaan met daarin de woorden ‘webdesign Antwerpen‘.

Hier ligt het verschil met andere webdesigners en ontwikkelaars. U MOET GEVONDEN WORDEN op Google, op het internet! Het is belangrijk om uw website rendement te geven, wat u er ook van verwacht, een website heeft een specifieke bedoeling.

Meer verkoop, informeren, presenteren, recruteren, enz., dat is de bedoeling toch?

Net daar willen we een verschil maken met de ‘massa’ aan webbureau’s. In alle bescheidenheid, we slagen er ook wel in.

Niet dat ze allen waardeloos zijn, verre van, er zijn veel collega’s die prima werk leveren. Spijtig genoeg is er een wildgroei ontstaan aan webbouwers.

En dat is spijtig voor de sector, maar ook vooral voor u, de klant of potentiële klant.

 
webdesign antwerpen

 
Fatmama web & graphics is GEEN WEBSITEFABRIEK, integendeel, we werken PROJECTMATIG en ‘nemen niet meer hooi op de vork’ wat we aankunnen, ons businessmodel is gestoeld op gezonde marge en eerlijke diensten.

Het maakt het niet eenvoudiger om je als professionele onderneming te onderscheiden.

Je kan natuurlijk ook adverteren via Google, maar dat is niet de manier waarop we willen werken, en daar hebben we gegronde redenen voor.

Vraag ons gerust naar de motivatie hierachter, deze kan ook nuttig zijn voor uw bedrijf.

Wanneer je op een natuurlijke manier in de zoekresultaten terecht komt ben je niet enkel budget aan het besparen, je bent er ook een heel stuk zeker van dat jouw website of specifieke pagina voor een langere periode zichtbaar is.

Toch ben ik ervan overtuigd dat ‘toegevoegde waarde’ het altijd zal winnen, het gaat er niet enkel om inhoudelijk sterk te zijn, het is ook erg belangrijk visueel je ‘mannetje’ te staan.

En net daar zijn we erg sterk in. Misschien is dit artikel over nieuw webdesign ook nog interessant om lezen.

Het beeld hieronder is een realisatie van Fatmama. (https://chocolateriepuur.be)

 

webdesign antwerpen

 

Ons werkgebied voor het ontwikkelen van websites

 
Bij Fatmama werken we over het volledige landsgedeelte, doch willen we u tonen dat de vindbaarheid in zoekopdrachten op z’n minsten even belangrijk is.

 
Met de optimalisatie van deze pagina (SEO in het vakjargon) willen we aantonen dat we meer te bieden hebben dan een ‘website’. Met webdesign Antwerpen willen we de antwerpse ondernemer aanspreken die net dat iets meer verwacht van een partner.

 

Op deze website kan je al een deel projecten bekijken, van grafische vormgeving tot bestaande website’s. Uiteraard staat niet elke realisatie hier vermeld, maar we bezorgen u graag mee informatie en voorbeelden als u erom vraagt. Grafisch ontwerp, website ontwerp, een vak appart.

Raadpleeg ons voor informatie en onze visie, ondernemen betekent ook informatie verzamelen, en die geven we u heel graag.

 
webdesign antwerpen 
 

Verschil tussen Google en Youtube? (engels – officiële Google video)

 
Hier komen we later ook nog op terug. Het is belangrijk om te weten waar je wil ‘scoren met je website’.

 


 

 
Schrijf je in op onze nieuwsbrief om meer te weten te komen.


 
Misschien niet onbelangrijk, als zaakvoerdster heb ik ondertussen meer dan 20 jaar ervaring in de grafische sector en reeds meer dan twee deccenia zelfstandig onderneemster, hier weten we wat ondernemers belangrijk vinden.

 
Bij Fatmama omring ik me met topmensen, onze webontwikkelaar bijvoorbeeld is een uniek, klantgericht, persoon.

 
Als lid van Feweb bouwt u ook al een stuk zekerheid in.

Misschien tot binnenkort voor een mooi webdesign project?

Shirley Brosens, Fatmama BVBA

Ik ga akkoord dat Fatmama bvba mijn bovenstaande gegevens opslaat in haar klantenbestand. Deze gegevens worden gebruikt voor reclame via e-mail, d.i. de aanbieding van bepaalde diensten/producten. Uw gegevens worden niet doorgegeven aan derden.