Web en webshop design en ontwikkeling


9 juni 2017


Contacteer ons

Web en webshop design en ontwikkeling.

Bij Fatmama zien we de zaken vanuit uw standpunt.

Hieronder kan u de brochure ‘Hoe Mia haar bedrijf op het net zette’ downloaden, het geeft een idee over hoe wij als Fatmama de zaken rond e-commerce voor ondernemers bekijken.

Hoe Mia haar bedrijf op het net zette.

Niet dat we enkel fictieve verhalen kunnen voorleggen, verre van, maar het is een illustratie hoe e-commerce ook voor u kan werken.

Webwinkels blijven uit de grond schieten, doch merken we dat de grote spelers een dominante positie innemen. Het is net een beetje zoals de ‘wet van de sterkste’.  Wist u dat een kleinere webwinkel ook wel kan scoren? Denkt u misschien dat u geen kans maakt om succesvol te zijn met een e-commerce afdeling binnen uw onderneming? Fout!

Als marketingbedrijf kunnen we u ook positioneren bij uw doelgroep, en zo ook uw online verkoop stimuleren.

Zelfstandige, middenstand of KMO?

Web en webshop design en ontwikkeling is o.i. ook voor de zelfstandige en de middenstander, tot de KMO die ook een rol wil spelen in deze digitale economie.

We willen u graag informeren en op weg helpen. Tijdens een vrijblijvend gesprek waar we al zullen aftoetsten of uw idee en plan haalbaar is, die kennis krijgt u van ons mee.

Haalbaarheid? Denk na, raadpleeg specialisten.

Is het volgens ons haalbaar, dan zullen we dat zeggen. Is het niet haalbaar, dan zullen we ook een eerlijke mening geven. Of misschien moet u wel het businessmodel aanpassen en bijsturen. Daar kunnen we u zeker ook mee van dienst zijn.

Laat ons zeggen dat u niets te verliezen heeft bij een gesprek, en wil u het eerst eens telefonisch bespreken, graag!

We dragen graag kennis over naar u, en als we samenwerken gaan we voor uw succes! Want uw succes is ook een klein beetje het onze!

 

kmo portefeuille

KMO Portefeuille voor Marketingadvies.

Voor marketingadvies kan u beroep doen op KMO Portefeuille, Fatmama is erkend Diesntverlener bij de dient Ondernemen en Innoveren van de Vlaamse Overheid.  U kan genieten van subsidies tot 40% – voor meer informatie kan u ons steeds contacteren.

 

Contacteer ons
terug naar alle berichten

Deel dit bericht!