tekstcontrole

eric-fat-new Een persoonlijke visie, tekstcontrole en schrijven

Tekstcontrole, een onmisbare factor.

Webdesign en tekstcontrole hand in hand.

Wat hebt u aan een schitterende website als u geen tekstcontrole laat uitvoeren en uw website door een niet-perfecte tekst geen resultaten haalt?

Echte ondernemers zijn een ras apart. Ze zijn bewust of onbewust 24 uur per dag met hun onderneming bezig en zien overal opportuniteiten waar ze gretig gebruik van maken. En die opportuniteiten zoeken ze ook bij elkaar. 

Ernstige ondernemers hoeden zich ook voor de kwaliteit van hun producten of diensten. In tegenstelling tot minder ernstige collega’s staan ze erop dat die kwaliteit onberispelijk is en dat de klant uiterst tevreden is en waar voor zijn geld krijgt.

Interessant wordt het dan ook wanneer twee van dergelijke ondernemers de handen in elkaar slaan. 

Bij Fatmama staan we – dat is u ondertussen wel bekend – voor de allermodernste websites die de best mogelijke eerste indruk maken en kwaliteit uitstralen. Daarnaast ondersteunen we u ook met uw eigen branding en huisstijl.

webdesign-tekstcontrole

Tekstcontrole

Ook de inhoud van uw website en documentatie is van groot belang. Daarvoor doen we een beroep op onze partner Herman Boel van Alta Verba. Hij leest niet alleen uw teksten na en zorgt er niet alleen voor dat ze taalkundig en stilistisch van onberispelijke kwaliteit zijn, hij zorgt er via vertalingen ook voor dat u nieuwe markten kunt aanboren. 

Uit gedegen onderzoek blijkt immers dat 85% van de bezoekers van uw website wegklikken als ze ernstige taalfouten tegenkomen. Dat is een pak omzet en winst die u zomaar verliest.

In dat geval mag uw website nog zo mooi, knap of duur zijn, de taalfouten doen de waarde ervan meteen kelderen. Een grondige tekstcontrole is dan ook een must als u echt wilt dat uw website ook een meerwaarde kan betekenen en nieuwe klanten kan aantrekken.

Translation? Sometimes I look up a recipe for chicken and tomatoes and end up cooking pork.

Ook als u nieuwe markten wilt aanboren moet u aan de slag.

Zo hebben bijvoorbeeld Frans- of Spaanstaligen er niets aan als uw website in het Nederlands en het Engels beschikbaar is. Ze willen alle informatie in hun eigen taal lezen.

De uitstekende vertaling van uw documentatie is dan ook de investering die broodnodig is om de omzet van uw onderneming de hoogte in te sturen dankzij klanten op nieuwe markten.

Geef toe, prachtig, origineel en vooral doeltreffend webdesign aan de ene kant en taalkundige en stilistische correctheid dankzij tekstcontrole aan de andere, is dat niet dé enig mogelijke winnende combinatie voor uw succes?

Doe daarom nu een beroep op FatMama en Alta Verba!

Wilt u graag onmiddellijk contact opnemen met Herman Boel, hieronder zijn gegevens.

Alta Verba
Herman Boel
+32 476 524 258

Rechtstreeks een e-mail verzenden? Klik hier!

vertaal

 

 

 

 

Aarzel niet om dit bericht te delen!