Een nieuwe identiteit

Als het schoentje wringt, is het tijd voor een nieuw paar. Uw merk groeit voortdurend. Maar ook uw imago moet mee. Fatmama geeft uw merk of product een blinkend stel schoenen. Met wieltjes onder.

Contacteer ons!

Voor wie?

(Re)branding is een ideale strategie voor bedrijven die lijden onder een verkeerde perceptie. Al kan het nooit kwaad om uw merk van tijd tot tijd eens onder de loep te leggen. En de beste loep? Da’s die van een buitenstaander.

Contacteer ons!

Waarom? Daarom!

Van de kleinste pixel tot de grootste gedachte: achter alles wat we doen, zit een reden. En een beetje yolo. Maar vooral een reden. Een reden die ondernemers helpt om zich te onderscheiden.

Contacteer ons!

branding producten

product branding

Een sterk product kan niet zonder een sterk verhaal. Een verhaal dat klaar en duidelijk vertelt wat uw doelgroep eraan heeft. En een verhaal met prentjes, die dat visueel mooi samenvatten.

Contacteer ons!

marketingmateriaal

Uw merk of product is het zonnetje in huis. Maar zit die bruisende persoonlijkheid ook in uw marketingmateriaal? U kijkt bedenkelijk. Geen nood. Fatmama brengt leven in uw marketing.

Contacteer ons!

ontwerp jaarverslag

jaarverslagen

Een jaarverslag is niet zomaar een verplicht nummer. Het is een uitgelezen kans om uit te pakken met uw merk. Om die grijze muis een likje verf te geven. En om grote ogen te trekken.

Contacteer ons!

branding concepten reclamebureau

concepten

Het is de inhoud waar we verliefd op worden. Maar enkel als de uitstraling veelbelovend is. Wij nemen uw producten bij de hand en stoppen ze in een mooi kostuum. Zodat uw doelgroep zijn ware jacob niet voorbij loopt.

Contacteer ons!

kortom

Het verhaal van uw merk begint bij u. De eerste zinnen staan al op papier. Aan ons om nu de rest te doen. Met een sterke plot en een aantrekkelijke cover. Vol cliffhangers die smaken naar meer.

Contacteer ons!