Marketing & Communicatie Advies


Adviseren, helpen, begeleiden en optimaliseren. Hogere Return realiseren met beproefde en hedendaagse methodes.

Contacteer ons

Algemeen Marketing Advies


Marketingadvies door Hubspot en Google gecertifieerd marketing consultant. Op maat van uw onderneming.


Online Communicatie Advies


Communicatieadvies voor managers, sales en communicatiemedewerkers. A la carte uitgewerkt voor uw onderneming. Professioneel advies. Google en Hubspot gecertifieerd.


Online Marketing Advies


Groeien door de nieuwste online marketingtechnieken in te zetten. Adviessessies gericht op de activiteit van uw onderneming.


Wat is Advies en wat zijn de mogelijkheden?


Bj Fatmama bvba kan u terecht voor gesubsidieerd advies gericht op de omvang, activiteit en aard van uw bedrijf.

Advies betekent dat wij voor uw onderneming een specifiek plan uitwerken waarop we verder werken tijdens het advies of adviessessies. Het in kaart brengen van de behoeften vind plaats op uw bedrijf.

Alles start met een intakegesprek dat volledig vrijblijvend is. Alles adviezen worden duidelijk omschreven en in kaart gebracht.

U krijgt steeds een opvolgingsdocument en indien gewenst toegang tot de online marketingtool. Van elke adviessessie krijgt u feedback o.v.v. een geschreven samenvatting.

Wie geeft de adviezen en adviessessies?


Alle adviezen worden verstrekt door Eric Gebruers, zaakvoerder van Fatmama bvba. Naast een jarenlange ervaring in sales en marketing en geladen met een marketingachtergrond is hij ook HubSpot en Google gecertifieerd.

Dit geeft u zekerheid dat we met de modernste marketingmethodes aan de slag gaan. Met kennis van zaken en zonder vakjargon! Duidelijkheid op de eerste plaats.

Meer over de certificaten kan u verderop vinden. Alle adviezen gebeuren ‘one to one’ en zijn zeker geen algemene opleidingen. Zoals reeds eerder gemeld zijn de adviezen op voorhand uitgeschreven op basis van een behoeftenonderzoek.

Uit dat behoeftenonderzoek schrijven we een programma dat 100% gericht is op uw onderneming en activiteiten.

 

Google Certificaten

Klik hieronder om de Google Certificaten van Eric Gebruers te bekijken op de officiële Partner website van Google.

Bekijk de certificaten

INFORMEER