website laten maken door een webdesigner

eric-fat-new Nieuw webdesign, webdesign

Een website laten maken door een webdesigner?

Een website laten maken door een webdesigner. Bereid je voor en onderzoek de mogelijkheden.

Het internet heeft veel te bieden, een wereld zonder internet is amper nog voor te stellen, een bedrijf zonder online aanwezigheid kan men niet meer inbeelden. Dus, een website laten maken door een webdesigner is een goed idee. Maar…

Gebruik de kracht van internet in uw voordeel. 

 

Zorg vandaag nog voor een professionele digitale aanwezigheid en ontdek uw marktpotentieel. Maar doe dit ook doordacht. Een website laten maken is vraagt meer dan om het even wie even uw bedrijfswebsite te laten ontwerpen en ontwikkelen.

Stel u zeker volgende vragen voor u beslist een samenwerking aan te gaan met een webdesigner of bedrijf.

 

 • Bestaat het bedrijf of persoon in kwestie reeds een tijd?
 • Heeft men de expertise?
 • Kan men referenties voorleggen?
 • Kan men het volledige traject zelf doen?
 • Heeft men technische kennis in huis, heeft men gekwalificeerde ontwerpers en ontwikkelaars?
 • Wat met service achteraf? Kan men ook hier referenties voorleggen?
 • En eigenlijk nog heel wat andere zaken zijn belangrijk. Meer daarover verderop.

 

In dit artikel willen we u graag een houvast geven, een leidraad alvorens u uw website laat ontwikkelen of een ‘make over’ geeft.

Het creëren van een digitale aanwezigheid betekent niet simpelweg het bouwen van een website en wachten tot klanten u of uw bedrijf benaderen.

Uw website is de online basis van uw bedrijf. Het dient als belangrijkste contactpunt met klanten en potentiële klanten. Analyseer uw eigen gedrag op het internet, analyseer wat u doet wanneer u bijvoorbeeld een eenvoudige aankoop plant.

De kans is zeer groot dat u het internet zal raadplegen en op zoek gaat naar websites die nuttige informatie kunnen geven. Eigenlijk is dit vandaag voor alles zo, diensten, winkels, administratieve hulp, de overheid, enz.

Allen zetten ze in op het internet om niet enkel het leven van klanten te vereenvoudigen maar ook om de eigen organisatie te ondersteunen.

 

Een website moet uiteindelijk voor u werken, maar je moet jouw website wel voeden.

 

Een website moet een deel van uw werk overnemen. Daarom is het laten maken van een website niet zomaar de eerste beste beslissing.

U moet teruggevonden worden in de jungle die het internet soms ook is. En Google moet van uw website houden zodat deze ook verschijnt wanneer iemand op zoek is naar uw producten of diensten.

Heeft u het idee dat dat wel in orde komt eens u een mooie en goede webbsite heeft? Vergeet het. Het klinkt misschien ‘hard’, maar het is echt wel zo.

Je zal steeds zelf moeten investeren in tijd en inhoud voor uw website. Anders lukt het nooit. U hoeft het niet te geloven, toch is het zo. Kijk, laat ons heel eerlijk zijn, ook dit artikel geschreven om gevonden te worden. En wil je graag weten op welke zoekterm we focussen? Heel eenvoudig: Een website laten maken door een webdesigner

 

Een website laten maken door een webdesigner, en die website moet het goed doen in Google.

 

Dat is onze verantwoordelijkheid, maar ook de uwe. Niet eenvoudiger dan een mogelijke klant naar de mond te praten en de hemel op aarde te beloven. Nonsens. U zal ook uw deel moeten bijdragen. En als u dat doet zal u automatisch de vruchten ervan plukken.

Commerciële activiteiten, informatieve artikels of ondersteuning voor mensen en klanten, wat u ook voor ogen heeft, aanwezig zijn in in de Google zoekresultaten is een mustEerlijk? Anders heeft het geen zin te investeren in een professionele aanwezigheid op het web. Een website laten maken door een webdesigner? Google zegt ons natuurlijk niet wat je moet doen, maar ze helpen wel en verspreiden regelmatig informatie over hun updates. Misschien een interessante link naar meer info over Google kan je hier vinden. Deze is ook interessant. Natuurlijk kennen we de basisregels reeds, en ook iets meer dan dat, dus een eerste aanzet om het goed te doen in de zoekresultaten kunnen we aanbieden.

 

Bespreek, bereid u voor, check de referenties. Dan komt het helemaal goed!

 

Zie je de bomen door het bos niet meer?

 

We geloven u. Het is ook heel erg moeilijk geworden de juiste beslissingen te nemen als je naar een partner zoekt. Een partner die beroepseer nog hoog in het vaandel draagt. Nogmaals, een website laten maken is vandaag helemaal anders dan in de pioniersjaren van het internet.

Er zijn er meerdere, we hebben collega’s die het echt wel erg goed doen en de klant centraal zetten. Zo hoort het ook.

En ook wij streven die absoluut na.  Geloof ons of niet, we hebben vandaag ons werk net door onze manier van werken door de jaren heen. Vandaag zijn nieuwe klanten voor Fatmama voor 90% personen en bedrijven die via mond aan mond reclame tot bij ons komen.

Natuurlijk willen wij ook nieuwe klanten, natuurlijk willen wij als onderneming groeien. En daarvoor zetten we in op onze basiswaarden, professioneel, menselijk en service. En we weten dat het loont.

Bovenaan het artikel hebben we reeds een kleine lijst gegeven van zaken waar je rekening dient mee te houden bij de zoektocht naar een goede partner. De belangrijkste is o.i. de referenties. Ik laat het aan de lezer van dit artikel over om daar een oordeel over te vormen.

 

Neem deze punten nog even mee.

 • Informeer je naar de manier men een design maakt.
 • Informeer of men niet met templates werkt.
 • Vraag gegevens over de server en hosting.
 • Vraag naar een lijst met alles wat er in de diensten in begrepen is zodat je niet voor verassingen komt te staan.
 • Kan mij bijstaan bij copywriting?
 • Zijn alle gebruikte elementen in een design ‘vrij van rechten’
 • Is er een GDPR oplossing mogelijk?
 • En…..vraag referenties.

 

Wil je dan toch even met ons spreken? Dan kan je hier eenvoudig contact opnemen, met plezier.

Of bel naar 03 295 75 80

 

Juist. Referenties. Wil ik er enkele delen? Kijk en klik hieronder. Enkele voorbeelden maar, uiteraard kunnen we u veel meer laten zien.

Een groothandel in wijnen.

Een TV productiehuis.

Luxe Appartementen en eigendommen.

Accountants en fiscalisten.

Aarzel niet om dit bericht te delen!