beeld gebruik

demi-fat-new Grafisch ontwerp, Marketing, webdesign

Een beeld zegt meer dan duizend…

Buiten de lijnen kleuren, doen we erg graag en goed, en dat vooral met beeld en animatie!

 

Een beeld spreekt voor zich.

Een beeld zegt meer dan duizend woorden. En zo is het. Niet alleen de tekstuele content moet goed zijn, ook het visuele wordt steeds belangrijker. Animaties, video’s en beelden worden tegenwoordig veel meer gedeeld dan tekst alleen.

Weet u dat ons brein beelden 60.000 keer sneller verwerkt dan tekst? Zo begrijpen we de inhoud veel sneller en onthouden we de boodschap langer. De boodschap die u wil delen krijgt hierdoor extra kracht. Met een beeld kan u verrassen, zich identificeren, emotioneren, blij maken, herinneringen herbeleven, …

 

Animaties om bij weg te dromen…

Met animaties kunnen we statische beelden omzetten naar bewegende sprookjes. U droomt het, wij maken het. Wolken die uit een hoofd komen, ufo’s die voorbij zweven, vogels die vliegen, … en ga zo maar door. Niets is ons te veel. Animaties zorgen er ook voor dat bezoekers van uw website, veel langer effectief op de website zitten. We leiden ze naar wat bezoekers op uw website moeten doen: actie ondernemen.

Eén van Fatmama’s kwaliteiten is beelden omzetten naar het gewenste onderwerp maw wij bewerken of animeren beelden tot ze perfect in uw online plaatje passen. Bekijk onze projecten en u zal begrijpen wat we bedoelen.

 

Infographics ter verduidelijking!

Een andere vorm van beeldgebruik zijn infographics. Maar wat is dit precies? Een infographic is een beeld of illustratie die een werkingsproces of gebeurtenis verduidelijkt. Meestal in combinatie met een korte tekst, om de beelden verder uit te leggen.

Een infographic kan ook een stratenplan zijn, een grafiek, een instructieve tekening, een gebeurtenis, een proces in uw bedrijf, …

Infographics worden meer en meer toegepast op professionele websites om zo bijvoorbeeld een bedrijfsproces te verklaren. Het voordeel van het gebruik van infographics op een website is dat webbouwers deze kunnen animeren. Zo kan u bepaalde details in het proces in de kijker zetten, door deze te laten bewegen, te veranderen van kleur, …

Wij bij Fatmama helpen u hier graag mee verder. Wij maken statische en bewegende infographics voor uw website of powerpoint presentatie.

Indien u hier graag meer informatie over wenst, kan u ons altijd contacteren.

 

Aarzel niet om dit bericht te delen!